
Dragi colegi,
Am pregatit o nouă întâlnire în cadrul programului DIALOGURI- ”Gestionare situațiilor de criză”, organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali în data de 15 noiembrie 2018, începând cu orele 16,15 la sediul CNASR – str. Biserica Amzei, nr. 29, et.3, sector 1, București.
Obiectiv: Conștientizarea și împrietenirea cu propriile emoții pentru a le avea aliat în gestionarea oricărui tip de situație dificilă în viață.
Ce este situația de criză? Tipuri de situații de criză
Atenția – conștientizarea emoțiilor și folosirea acestora în atingerea unui scop
Harta cognitvă/neurolingvistică
Agresivitatea (cel mai adesea văzută ca factor disturbator în relațiile interumane) văzută din altă perspectivă – apărator al valorilor noastre
După această experiență, veți fi mult mai conștienți de propriile tipare emoționale și de gândire, de propriile valori și abilități și de dificultatea gestionării propriilor emoții.
Ionuț Neacșu, speaker în cadrul aceastei întâlniri, este psiholog și negociator în situații de criză. Ionuț spune despre el că se antrenează zi după zi pentru a trăi o stare de bine. Starea de bine durabilă înseamnă a face față în echilibru și armonie tutror sitațiilor ce apar în viața sa.
Ca noi toți, întâlnesc zi după zi în viața mea atât binele cât și răul . Accept asta și mă antrenez să le îmbin cu măiestrie în ceea ce se numește VIAȚA!
Cazurile limită pe care am învățat nu numai să le gestionez cu echilibru ci chiar să găsesc o cale de rezolvare acolo unde hazardul părea ca a preluat controlul, sunt cel mai valoros mod în care mă antrenez.
Ceea ce propun eu, nu este un proces de învățare bazat doar pe o teorie cu care rezonez și mă inspiră, propun calea grea, însă durabilă, a învățării prin antrenarea de noi comportamente .
Înscrierile se fac pe adresa de email cnasr@cnasr.ro, până la data de 13 noiembrie 2018, ora 12:00, transmițând numele și datele dvs. de contact. Locurile sunt limitate – maxim 25 de persoane. Pentru înscrieri vom ține cont de principiul “primul venit, primul inscris”.
Asistenții sociali care vor participa la program vor primi 1 credit profesional.
Vă așteptăm!