gala_excelentei.pngplati_online.pnginregistrare_cnasr.pngsucursale_teritoriale.pngreteaua_excelenta.pnglocuri_munca.png

Anunt angajare - asistent social

Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan angajeaza asistent social (1 post: full-time)

 

Cerinte asistent social:

Avizul de exercitare a profesiei de la CNASR.

Persoana proactiva, deschisa, comunicativa.

 

Atributii:

Efectuează anchete sociale la domiciliul beneficiarilor și urmărește monitorizarea acestora conform legii;

Completează dosarele beneficiarilor cantinei cu toate actele necesare;

Întocmește listele/situatiile/centralizarile periodice de evidenţă ale beneficiarilor;

Întocmește documentele necesare funcționării cantinei sociale în conformitate cu standardele minime de calitate

Ține evidenţa numerică şi nominală a dosarelor personale ale beneficiarilor arhivate, pe suport de hârtie si electronic.

Aplică chestionare beneficiarilor în vederea evaluării gradului de satisfacție;

Pune la dispoziția beneficiarilor: codul etic, drepturile și obligațiile beneficiarilor și regulamentul cantinei;

Intocmește documentele pentru acreditare servicii sociale – tip cantină - și urmărește aplicarea corectă și la timp a procedurilor; Program: de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 16.30

 

Persoanele interesate pot depune CV-ul la adresa de email centrulcomunitarghencea@yahoo.com. Tel. 0723 355 561. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 

CINE SUNTEM?

Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan (ASAS) a fost infiintata in anul 2004 cu misiunea de a veni in sprijinul celor neajutorati si vulnerabili, avand ca principal obiectiv dezvoltarea Centrului Comunitar Ghencea, astfel incat, prin acesta sa poata fi derulate activitati de sustinere a categoriilor defavorizate, precum si de promovare a intereselor comunitatii si a membrilor acesteia in relatia cu alte institutii publice sau private.

 

CREDEM IN:

Altruism si solidaritate – Valori principale aflate la baza intregii activitati a echipe ASAS. Pentru noi, devotamentul fata de cei aflati in nevoie este ideea care ne calauzeste zi de zi in lucrul cu beneficiarii.

Spirit de echipa. Contam mult pe valoarea umana a echipei, motiv pentru care suntem o echipa unita si tindem spre construirea unor relatii armonioase, bazate pe prietenie si colegialitate.

100% implicare care s-a remarcat prin munca asidua depusa zi de zi de intreaga echipa ASAS, dedicatia maxima a angajatilor si voluntarilor orientata spre cresterea si dezvoltarea asociatiei.

Profesionalism evidentiat prin calitatea serviciilor oferite, transparenta activitatilor, tendinta continua spre perfectionare si crestere profesionala.

Responsabilitate manifestata prin faptul ca fiecare membru al asociatiei este responsabil pentru ceea ce face si ce spune, fiind constient de sarcinile pe care si le-a asumat, respectand nivelul de performanta impus de asociatie.

 

CE FACEM?

Serviciile sociale oferite de asociatia noastra

 

  1. Clubul copiilor – program de prevenire a abandonului scolar

Acest serviciu se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, care intampina dificultati scolare si care provin din familii defavorizate din punct de vedere socio-economic.

In prezent sunt inscrisi in cadrul acestui program un numar de 40 de copii care provin din familii sarace. Acestia beneficiaza de luni pana vineri de o masa calda pe zi, de rechizite scolare, lunar de produse igienico-sanitare, de imbracaminte si incaltaminte primite de la oamenii din comunitate, de jucarii si carti si, poate cel mai important, de sprijin specializat in realizarea temelor pentru acasa, precum si de sprijin emotional in vederea depasirii problemelor cu care acestia se confrunta.

 

  1. Cantina sociala

Consta in asigurarea unei mese calde la pranz pentru 125 de persoane pe zi, de luni pana vineri, de la ora 14.00 la ora 15.30. Masa este servita la sediul Centrului in Cantina.

Beneficiarii acestor servicii sunt cei 40 de copii proveniti din familii cu o situatie materiala precara care participa la activitatile educationale, precum si 85 adulti si batrani singuri, care au venituri lunare scazute si care intampina dificultati in autogospodarire.

 

comisii_cooperative.pngcorpul_de_control.pngcomitetul_sectorial_sanatate_asistenta_sociala.pngfinanciar.png

registru_actualizat.png

Contact

Bucuresti, Str. Biserica Amzei, nr.29, et.3, sector 1, cod postal 010393

cnasr_qr.pngtel1: 0748 124 585
tel2: 021 317 51 25
fax1: 031 817 20 47
fax2: 021 317 24 30

e-mail: cnasr@cnasr.ro

Cont IBAN:
RO38 RZBR 0000 0600 1203 7312 

Banca: Raiffeisen Bank,
Agentia Piata Romana Bucuresti

Cont IBAN:
RO56 RNCB 0075 0352 4057 0001

Banca: BCR
Unitatea BCR Unirea

Cod fiscal: 17400940

Program de relatii cu publicul:
luni-joi
orele 10.30-14.30