gala_excelentei.pngplati_online.pnginregistrare_cnasr.pngsucursale_teritoriale.pngreteaua_excelenta.pnglocuri_munca.png


Competențele viitorului în serviciile sociale

Publicat pe: 30 May 2022

Vineri, 3 iunie 2022, între orele 14,00-17,00 vă invităm la webinarul cu tema „Competențele viitorului în serviciile sociale” ce se va desfășura în cadrul proiectului FOCUS - Forward Looking Social Europe Skills

Competențele viitorului în serviciile sociale

Publicat pe: 19 May 2022

Joi, 26 mai 2022, între orele 16,00-19,00 vă invităm la webinarul cu tema „Competențele viitorului în serviciile sociale” ce se va desfășura în cadrul proiectului FOCUS - Forward Looking Social Europe Skills, co-finanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene și coordonat de Organizația Umanitară CONCORDIA (RO) împreună cu parteneri din 4 țări – Colegiul Național al Asistenților Sociali (RO), Fachhochschule Vorarlberg Gmbh (AT), SOSU Østjylland (DK), Instituto Formazione Operatori Aziendali – I.F.O.A. (IT).

Recensământ al forței de muncă din serviciile sociale

Publicat pe: 01 Apr 2022

În perioada aprilie-iunie 2022, Unicef România şi Colegiul Național al Asistenților Sociali vor derula primul Recensământ al forței de muncă din serviciile sociale, de la nivel național, pentru a contribui la planurile de consolidare a forței de muncă din serviciile sociale.

Simona Mărginean, asistent social principal din judeţul Mureş

Publicat pe: 30 Mar 2022

Iubire, dăruire, putere, suflet…oameni și omenie. Sunt cuvinte cheie în asistența socială. Sunt căile prin care asitentul social își dorește să schimbe lumea. Trăim vremuri tulburi iar tumultul lor poate fi copleșitor, însă asistentul social știe că a vindeca lumea ține și de el. De măiestria și dedicarea cu care se implică. Asta ține, până la urmă, de fiecare dintre noi.

Andreea Furtună, asistent social din Bucureşti

Publicat pe: 30 Mar 2022

Andreea Furtună este absolventă a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, profilul Sociopsihopedagogie, specializarea Asistenţă Socială. Ulterior a absolvit şi masteratul „Administrarea comunitară a justiţiei” în cadrul aceleeasi facultăţi.

Laura Ţîntă portret de asistent social din Bucureşti

Publicat pe: 25 Mar 2022

„Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi”, spunea Blaise Pascal. Parafrazându-l pe Pascal, am putea spune că asistenții sociali sunt oamenii pentru care fericirea pe care o aduc celorlalți le dă măsura vieții lor.

Digitalizarea în servicii sociale

Publicat pe: 21 Mar 2022

Miercuri, 23 martie 2022, între orele 13,00-17,00 vă invităm la webinarul cu tema „Digitalizarea în servicii sociale” ce se va desfășura în cadrul proiectului FOCUS - Forward Looking Social Europe Skills, co-finanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene și coordonat de Organizația Umanitară CONCORDIA (RO) împreună cu parteneri din 4 țări – Colegiul Național al Asistenților Sociali (RO), Fachhochschule Vorarlberg Gmbh (AT), SOSU Østjylland (DK), Instituto Formazione Operatori Aziendali – I.F.O.A. (IT).

Mirela Niculai - portret de asistent social din judeţul Tulcea

Publicat pe: 18 Mar 2022

Micile fapte bune și o vorbă bună spusă la momentul potrivit pot face mai mult decât ne putem imagina. Iar omul care oferă toate astea este un dar neprețuit pentru omul care le primește. Sunt momente când nu realizăm valoarea unui gest simplu pe care îl facem și cât de mult înseamnă pentru semenii noștri aflați în impas.

Mariana Humuzău - portret de asistent social din judeţul Alba

Publicat pe: 16 Mar 2022

”Lacrimă și zâmbet”, ”vocație” sau o ”dulce contaminare” sunt cuvinte, stări, emoții ce pot face parte din definiția asistenței sociale, așa cum reiese din ideile cuprinse într-un nou portret de asistent social, al cărui personaj principal este Mariana Humuzău.

Adelina Rădulescu - Portret de asistent social din judeţul Dolj

Publicat pe: 10 Mar 2022

Când faci tot ce poți mai bun, nu știi niciodată ce miracol apare în viața ta sau în viața altui om. Iar asistentul social are harul de a pune ca bază a vieții sale bunătatea, dreptatea ca măsură și înțelepciunea ca limită. Între toate aceste calități umane, iubirea de oameni pare a fi lumina pe care un asistent social o radiază în jurul său.

Camelia Canache - Portret de asistent social din judeţul Neamţ

Publicat pe: 08 Mar 2022

Asistentul social e omul care știe că viața adevărată e printre oameni, că minunile se fac pentru și prin oameni, că nimic nu e atât de neimportant încât să te lase indiferent. Există povești de viață impresionante despre oameni care fac din asistența socială o artă.

Elena Filiche - Portret de asistent social din judeţul Iaşi

Publicat pe: 07 Mar 2022

 ”Portret de asistent social” este ca un tablou pictat cu măiestrie. Este un ansamblu de emoții, de trăiri unice pe care avem bucuria să le împărtășim cu dumneavoastră. Probabil sunt printre dumneavoastră oameni care au îmbrățișat această profesie aparent întâmplător, deși aveau alte planuri cu viața lor.

Specialiști în asistența solicitanților de azil şi a refugiaților și asistența umanitară în dialog cu asistenții sociali – intervenție în criză, acces la servicii publice şi private

Publicat pe: 07 Mar 2022

În data de 9 martie vă invităm la un webinar cu tema „Specialiști în asistența solicitanților de azil şi a refugiaților și asistența umanitară în dialog cu asistenții sociali – intervenție în criză, acces la servicii publice şi private”, începând cu ora 16,00.

 

Gabriela Neagu - Portret de asistent social judeţul Dâmboviţa

Publicat pe: 04 Mar 2022

Pornim prin viață cu tolba sufletului plină cu vise. Unele se împlinesc, altele, nu. Dar totdeauna, ne dăm seama că viața are planurile ei pentru noi și că, de cele mai multe ori ele sunt exact ce aveam nevoie pentru a ne găsi pe noi înșine, pentru a ne împlini misiunea. Pentru că, până la urmă misiunea pe care o avem de împlinit, dar mai ales modul în care o împlinim, ne fac unici. Iar în asistența socială cel mai frumos mod de a fi îm...

Nelida Ghiţulescu - Portret de asistent social din judeţul Argeş

Publicat pe: 02 Mar 2022

În rândurile ce urmează o vom cunoaște pe Nelida Ghițulescu, de 12 ani Șef Birou Adopție și Postadopție din cadrul DGASPC Argeș. A pornit la drum ca asistent social, după ce a absolvit Universitate din Piteşti – Facultatea de Teologie Ortodoxă – Secţia Asistenţă Socială. Dedicarea cu care se ocupă de activitatea din cadrul Biroului pe care îl conduce, demonstrează încă o dată că omul potrivit la locul potrivit poate face minuni.

Lansarea Platformei de eLearning

Publicat pe: 01 Mar 2022

Mărtişorul nostru pentru voi este lansarea Platformei de eLearning, platformă ce cuprinde cursuri, materiale educaţionale, activităţi de învăţare şi evaluare dedicate asistenţilor sociali, membri CNASR.

Autoconştientizarea calea spre succesul profesional

Publicat pe: 11 Feb 2022

Am pregătit un nou webinar cu tema "Autoconştientizarea calea spre succesul profesional" ce va avea loc în data de 16 februarie 2022, începând cu ora 17,00. Pe această temă vom discuta alături de Tatiana Duţă şi Diana Cristea, asistenţi sociali principali.

Portal CNASR

Publicat pe: 10 Feb 2022

Oficial vă anunţăm că inaugurăm portalul asistenţilor sociali, care poate fi accesat aici portal.cnasr.ro!

Strategii de adaptare la locul de muncă

Publicat pe: 03 Feb 2022

Dragi colegi,
Vă invităm la un webinar interactiv pe tema "Strategii de adaptare la locul de muncă" ce va avea loc în data de 8 februarie 2022, începând cu ora 17,30. Pe această temă vom discuta alături de Tatiana Duţă, Ana-Maria Gabor şi Daniela Dinu, asistenţi sociali principali.

Autoconştientizarea calea spre succesul profesional

Publicat pe: 24 Jan 2022

Am pregătit un nou webinar cu tema "Autoconştientizarea calea spre succesul profesional" ce va avea loc în data de 27 ianuarie 2022, începând cu ora 17,00. Pe această temă vom discuta alături de Tatiana Duţă şi Diana Cristea, asistenţi sociali principali.

Comunicarea interpersonală

Publicat pe: 19 Jan 2022

Am pregătit o nouă întâlnire online pe tema "Comunicarea interpersonală" ce va avea loc în data de 25 ianuarie 2022, începând cu ora 17,00.

comisii_cooperative.pngcorpul_de_control.pngcomitetul_sectorial_sanatate_asistenta_sociala.pngfinanciar.png

registru_actualizat.png

Contact

Program de relatii cu publicul:
luni-joi
orele 10.30-14.30

Bld-ul General Gheorghe Magheru, nr. 31, et. 6, sector 1, Bucuresti, cod postal 010325

cnasr_qr.pngtel1: 0748 124 585
tel2: 021 317 51 25
fax1: 031 817 20 47
fax2: 021 317 24 30

e-mail: cnasr@cnasr.ro

Cont IBAN:
RO38 RZBR 0000 0600 1203 7312 

Banca: Raiffeisen Bank,
Agentia Piata Romana Bucuresti

Cont IBAN:
RO56 RNCB 0075 0352 4057 0001

Banca: BCR
Unitatea BCR Unirea

Cod fiscal: 17400940