Bld. General Gheorghe Magheru, nr. 31, et. 6, sector 1, Bucuresti, cod postal 010325 Tel: 0748.124.585, 021.317.51.25

Global Social Service Workforce Alliance - Raport privind starea forței de muncă din serviciile sociale

Alianța Globală a Forței de Muncă din Serviciile Sociale (the Global Social Service Workforce Alliance) a lansat Raportul privind starea forței de muncă din serviciile sociale, pentru a comemora cea de-a zecea aniversare a Alianței.

Raportul examinează evoluția consolidării forței de muncă din serviciile sociale, din 2010 în prezent, în funcție de cei trei piloni de bază ai Cadrului de consolidare a forței de muncă din serviciile sociale: planificarea, dezvoltarea și sprijinirea forței de muncă. Acesta identifică progrese și realizări semnificative care au fost realizate pentru a consolida forța de muncă din serviciile sociale la nivel global, precum și în trei țări specifice: România, Uganda și Vietnam. Pe baza dovezilor analizate, raportul identifică și provocările emergente rămase în legătură cu consolidarea forței de muncă și sugerează inițiative viitoare pentru a le rezolva.

Diana Cristea, Președinte CNASR și Florin Lazăr, Vicepreședinte CNASR au contribuit la acest Raport cu perspective cu privire la evoluția consolidării forței de muncă din serviciile sociale în ultimul deceniu, în România.

Accesând link-ul următor puteți consulta Raportul. https://www.socialserviceworkforce.org/resources/2023-state-social-service-workforce-report-decade-progress-future-promise?fbclid=IwAR3J-brqcQWNGDQUV7AmpRtQzh-IDeVaciQa7ZYj0jmq3iRXTjOqQlmF0Yo