Bld. General Gheorghe Magheru, nr. 31, et. 6, sector 1, Bucuresti, cod postal 010325 Tel: 0748.124.585, 021.317.51.25

Despre gală


COLEGIUL NAȚIONAL AL ASISTENȚILOR SOCIALI

GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ, EDIȚIA A X-a


Marţi, 19 martie 2024, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali a sărbătorit un deceniu de excelență în asistență socială cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială. Sunt 10 ani în care Colegiul Național al Asistenților Sociali a premiat eforturile susținute și angajamentul neclintit al profesioniștilor din domeniul asistenței sociale.

Diana Cristea, Președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali afirma că ”această aniversare nu este doar despre trecut; este și despre recunoașterea realizărilor noastre colective și, mai presus de toate, despre privirea încrezătoare către viitor. Pe măsură ce privim spre viitor, suntem inspirați de potențialul continuu de a face diferența cu aceeași pasiune și dedicare pentru a face asistența socială mai eficientă și mai accesibilă pentru toți cei care au nevoie”.

Câștigătorii Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, Ediția a X-a, 2024 sunt:
 • Premiul Asistentul Social al Anului 2023 – Petruța-Florentina Anania (Brașov)
 • Premiul pentru Asistentul Social din Domeniul Protecţiei Copilului – Alexandru-Marian Bogatu (București)
 • Premiul pentru Asistentul Social din Domeniul Protecţiei şi Promovării Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi – Laurențiu Ioan Lazăr (Bihor)
 • Premiul pentru Asistentul Social din Domeniul Servicii Medicale și de Sănătate – Mihaela Pricopie (București)
 • Premiul pentru Asistentul Social din Domeniul Reintegrării Sociale a Persoanelor Private de Libertate - Mihaela Ciolacu (Brașov)
 • Premiul pentru Asistentul Social din Domeniul Protecției Persoanelor Vârstnice şi Îngrijrii la Domiciliu – Florin-Armand Oprea (Bacău)
 • Premiul pentru Asistentul Social din Domeniul Asistenţei Sociale Comunitare – Maria-Izabela Gabor (Iași)
 • Premiul pentru Asistentul Social din Domeniul Prevenirii/ Reducerii Riscurilor Asociate Infecției HIV, Consumului de Droguri și Exploatării Sexuale – Ana-Florentina Voicu (București)
 • Premiul pentru Asistentul Social din Mediul Rural – Maria-Gianina Catană (Botoșani)
 • Premiul pentru Asistentul Social din Domeniul Promovării Egalității de Gen, Egalității de Șanse între Femei și Bărbați și Combaterii Discriminării – Raluca-Alexandra Trifan (București)
 • Premiul pentru Cel mai Bun Asistent Social Debutant, Absolvent 2023 – Maria-Gabriela Turcescu-Socaciu (București)
 • Premiul pentru Jurnalism - Mihaela Costache Niculescu (Puls24.ro Vaslui)
 • Premiul Politicianul care a Susținut și a Promovat Asistența Socială în Anul 2023 – Oana-Silvia Țoiu (deputat USR)
 • Premiul Instituţia Anului – Asociația Filantropia Ortodoxă Huși (Vaslui)
 • Premiul Personalitatea Anului 2023 în Promovarea Educaţiei şi Formării în Asistenţă Socială – Loredana-Marcela Trancă (Timiș)
 • Premiul de Excelenţă pentru Promovarea Profesiei Liberale de Asistent Social – CIAS Todor Ida-Bianca (Timiș)
 • Premiul pentru Întreaga Carieră în Promovarea Asistenţei Sociale – Steliana-Camelia Herea (Prahova)
 • Premiul pentru Cea mai Activă Sucursală Teritorială CNASR – Sucursala teritorială Iași

Diana Cristea, Președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali împreună cu Doru Buzducea, Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială au acordat Distincția de Excelență pentru susținerea profesiei de asistent social Ministrului Muncii și Solidarității Sociale, dnei Simona Bucura Oprescu. Distincția de Excelență a fost acordată pentru implicarea deosebită în reforma sistemului asistenței sociale. Aceste modificări legislative vor duce la consolidarea recunoașterii profesionale a rolului asistentului social și dezvoltarea serviciilor sociale prin respectarea și protejarea intereselor persoanelor beneficiare ale acestui sistem.


În cadrul serii de Gală a fost lansat și Volumul 3 din Trilogia Albumului cu fotografii de colecție ale Galei.


Andreea Marin, Ambasadorul în Excelență în Asistență Socială a fost și anul acesta gazda evenimentului a cărui amfitrion este încă de la prima ediție. Soprana Irina Baianț - una dintre cele mai populare soprane ale României a oferit momentul artistic al serii.


Informații suplimentare pe email la adresa cnasr@cnasr.ro

www.cnasr.ro, https://cnasr.ro/gala/2024/.

https://www.facebook.com/Gala-Na%C5%A3ional%C4%83-a-Excelen%C5%A3ei-%C3%AEn-Asisten%C5%A3a-Social%C4%83-404080576404829.

Colegiul Național al Asistenților Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei in cadrul vieții sociale.