Bld. General Gheorghe Magheru, nr. 31, et. 6, sector 1, Bucuresti, cod postal 010325 Tel: 0748.124.585, 021.317.51.25

Recensământ al forței de muncă din serviciile sociale

Dragi colegi,

În perioada aprilie-iunie 2022, Unicef România şi Colegiul Național al Asistenților Sociali vor derula primul Recensământ al forței de muncă din serviciile sociale, de la nivel național, pentru a contribui la planurile de consolidare a forței de muncă din serviciile sociale.

Recensământul este realizat cu sprijinul Metro Media Transilvania şi constă într-un formular de maxim 5 minute care poate fi accesat aici sau copiind linkul de mai jos în bara de adrese din browser-ul (ex. Google Chrome, Mozzila Firefox, Edge) pe care îl utilizați în mod obișnuit: https://mmt.ro/limesurvey2/index.php/924353?lang=ro

Vă solicităm sprijinul pentru completarea chestionarului şi totodată pentru diseminnarea acestei informaţii astfel încât aceasta să ajungă la câţi mai mulţi colegi.

Scopul acestui recensământ este acela de a evalua obiectiv numărul și tipul de profesioniști necesari și disponibili; excedentul și deficitul pe categorii profesionale și unități administrative; evaluarea nevoilor de resurse umane pe termen imediat, scurt, mediu. Recensământul constituie o primă etapă dintr-o cercetare care își propune să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile prin crearea unui sistem eficient de servicii sociale, având în vedere că în România nu există o imagine completă a forței de muncă angajate în programe cu caracter social.

Muţumim mult pentru sprijinul vostru în consolidarea forței de muncă din serviciile sociale!