Bld. General Gheorghe Magheru, nr. 31, et. 6, sector 1, Bucuresti, cod postal 010325 Tel: 0748.124.585, 021.317.51.25

Recomandări sectoriale pentru asistenţii sociali care activează în diverse sub-domenii ale asistenţei sociale

Dragi colegi,

În contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19), Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România - CNASR a iniţiat o serie de recomandări sectoriale pentru asistenţii sociali care activează în diverse sub-domenii ale asistenţei sociale. Aceste recomandări nu sunt de natură să înlocuiască instrucţiunile emise de către angajatori sau instituţii şi structuri oficiale cu atribuţii în perioada stării de urgenţă. Ele vin numai să sugereze asistenţilor sociali conduite ce pot contribui la protecţia lor şi a celor cu care aceştia interacţioneză.

Atașat regăsiți recomandările pentru asistenții sociali care își desfășoară activitatea în domeniul persoanelor private de libertate.

Recomandari pentru asistentii sociali care lucreaza in mediul penitenciar

Atașat regăsiți recomandările pentru asistenții sociali care își desfășoară activitatea în domeniul protectiei copilului.

Recomandari pentru asistentii sociali care lucreaza in domeniul protectiei copilului

Atașat regăsiți recomandările pentru asistenții sociali care lucrează în domeniul acordării serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice.

Recomandările Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali pentru asistenţii sociali care lucrează în domeniul acordării serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice

Atașat regăsiți recomandările pentru asistenții sociali care lucrează în SERVICIILE PUBLICE DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ.

Recomandări pentru asistenţii sociali care lucrează în SERVICII PUBLICE DE ASISTENTA SOCIALA

Pe parcurs ce vor fi finalizate, vor fi publicate și pe alte sub-domenii.