𝐑𝐞𝐳𝐢𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐥𝐢𝐛𝐫𝐮 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 - termeni ”la modă”, vehiculați tot mai des în spațiul public, încât aproape că riscă să li se scadă din însemnătate.
Utilizarea lor frecventă subliniază însă importanța însușirii acestora, fie că vorbim de preșcolari sau de persoane în toată firea. Fiecare ființă umană are nevoie de reziliență pentru a gestiona stresul, pentru claritate mentală chiar și atunci când pare că lumea se prăbușește. Prea ușor ne simțim copleșiți și neputincioși în fața provocărilor fără a ne exersa reziliența.
Echilibrul emoțional întregește tabloul și ne dă măsura și filtrul prin care putem cerne ce lăsăm să ne consume și în ce măsură, pentru a evita epuizarea (burnoutul - atât de des întâlnit în toate profesiile). Ne-am dori ca asistenții sociali să 𝘱𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 aceste cuvinte ”la modă” cu grijă și interes, pentru a nu se lăsa consumați și tulburați de cazurile dificile cu care se confruntă, reușind să fie echilibrați în implicare emoțională și stres.
Vă invităm pe 𝟐𝟒 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟔.𝟑𝟎, să descoperim mai multe despre aceste teme, alături de 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐁𝐨𝐬̦𝐜𝐚 - Directorul Executiv al Federației Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copii - FONPC și de 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐞𝐚 - președinte CNASR, în calitate de moderator.
Pentru înscriere vă rugăm să accesaţi link-ul: https://forms.gle/fhD8nQwW7swGQ2BRA până mâine, 24.10.2024, ora 14,00 pentru a vă rezerva locul. Întâlnirea va fi organizată pe platforma ZOOM, persoanele înscrise vor primi un link pentru acces după finalizarea înregistrărilor.
Asistenții sociali care vor participa la întâlnire vor primi 1 credit.