gala_excelentei.pngplati_online.pnginregistrare_cnasr.pngsucursale_teritoriale.pngreteaua_excelenta.pnglocuri_munca.png

Structura teritoriala Iasi

Presedinte Structura Teritoriala CNASR Iasi: Necula Magdalena Roxana

Echipa :

Functia Reprezentant
Vicepresedinte Nechita Denisia
Membru Minca Valentin
Membru Vartolomei Marionela
Membru Aonicesei Marius Vlaicu

Reprezentanti Congres: Necula Magdalena Roxana, Nechita Denisa si Aonicesei Marius Vlaicu.

Date de contact: iasi@cnasr.ro

 

 Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (C.N.A.S.R.) în parteneriat cu Asociația Alternative Sociale, Muzeul Național al Literaturii Române Iași, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, Arhiepiscopia Iaşilor, Biroul de Asistenţă Socială al Centrului Eparhial, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași - Specializarea Asistenţă Socială, Facultatea de Teologie Romano-Catolică - Secţia Asistenţă Socială, Asociația Studenților și Absolvenților de Teologie Ortodoxă Asistență Socială din Iași, Editura Lumen, Asociația Pro Roma și Asociaţia “Aproape de Oameni” Iaşi, vă invită să participaţi la citeste mai departe

 

conferinta-nationala-familia-n-societatea-contemporan-2021-final.jpg

 

Dragi colegi,

   Sucursala Teritorială Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România invită toţi asistenţii sociali şi specialiştii din domeniul social să participe la evenimentul Conferința Națională de Asistență Socială Penitenciară, ediția a II-a, ce se va desfăşura în perioada 14-16 aprilie 2021, în mediul online.

   Evenimentul este organizat de către Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Penitenciarul Iași, Serviciul Educație și Asistență Psihosocială Iași și Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, Sucursala Teritorială Iași în colaborare cu L.S.F.I. (Liga Studenților de la Filosofie Iași) și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași.

   În cadrul evenimentului va fi abordată problematica comportamentelor delincvente din perspectivă academică și practică penitenciară. Conferința Națională de Asistență Socială Penitenciară, ediția a II-a se adresează asistenților sociali din unități penitenciare, asistenților sociali din instituții publice și ONG, studenților, masteranzilor, precum și altor categorii profesionale interesate de propria dezvoltare profesională.
   Evenimentul este gratuit, acreditat cu 2 credite profesionale pentru asistenții sociali înscriși în Registru Național al Asistenților Sociali din România.

 

Formularul de înscriere poate fi accesat prin intermediul aplicatiei Google Forms la adresa: https://forms.gle/JXHNBzfL4BiGKLGb6

Evoluția lucrărilor și detalii suplimentare sunt accesibile pe pagina online a evenimentului: https://fb.me/e/4Z5NId56N?ti=wa

 

După finalizarea conferinței, asistenții sociali înscriși în Registru Național al Asistenților Sociali din România care au participat au la dispoziție maxim 48 de ore pentru a trimite e-mail la adresa cnasriasi@gmail.com cu nume, prenume, date de contact și numele cu care s-au conectat pe platformă pentru a primi creditele profesionale.

 

 Invitatie

Agenda CNASP

afis-cnasp-ii-1-.jpg

 

 

Dragi colegi,

Regăsiți mai jos link-ul de conectare pentru ZILELE ASISTENŢEI SOCIALE LA IAȘI, Ediţia a IX-a, 2021 cu tema “Consolidarea solidarității sociale și a conectării globale” ce se va desfăşura vineri, 12 martie 2021 intervalul orar 10.00 – 12.00 în mediul online.

Join from the meeting link
https://uaic.webex.com/uaic/j.php?MTID=me52cf7e4f0e50a85970d9dad9104e6fa

Join by meeting number
Meeting number (access code): 121 598 6458
Meeting password: ZAS2021

În cadrul întâlnirii se vor realiza fotografii și înregistrări audio sau video în care puteți apărea. Prin înregistrarea la acest eveniment, acceptați ca organizatorii să folosească astfel de materiale pentru uz non-comercial, incluzând postarea fotografiilor și a video-urilor pe pagina web și pe conturile social media ale CNASR Sucursala Teritorială Iași.
Totodată, pentru alocarea creditului profesional pentru asistenții sociali înscriși în Colegiul Național al Asistenților Sociali, după participarea la întâlnirea de mâine vă rugăm să trimiteți un email la adresa: cnasriasi@gmail.com cu următoarele informații: nume, prenume, numele cu care v-ați conectat și date de contact respectiv număr de telefon și e-mail.

Agenda ZAS 2021

Vă așteptăm cu drag online!

 zas-2021-iasi.jpg

  

Sucursala Iasi - Plan de activitati 2019


INVITATIE - ZILELE ASISTENTEI SOCIALE 2017 IN JUDETUL IASI

INVITATIE - ZILELE ASISTENTEI SOCIALE 2017 IN JUDETUL IASI

Publicat pe: 01 Mar 2017

Sucursala Teritorială Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România organizează evenimentul anual ZILELE ASISTENŢEI SOCIALE 2017 ÎN JUDEȚUL IAȘI, Ediția a V-a în perioada 10 – 31 martie 2017. Evenimentele organizate în cadrul Z.A.S. 2017 sunt dedicate minunatei profesii de ASISTENT SOCIAL și acelor oameni deosebiți care au ales să o iubească.

INVITAŢIE WORKSHOP REGIONAL - Comunicarea dincolo de cuvinte

INVITAŢIE WORKSHOP REGIONAL - Comunicarea dincolo de cuvinte

Publicat pe: 03 Feb 2017

Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Asociaţia ARTCIVICA, Centrul Diecezan CARITAS IAŞI,

Clubul Fotografilor IAŞI vă invită să participaţi la workshop-ul regional “Comunicarea dincolo de cuvinte” ce se va desfăşura în data de 24 februarie 2017 (vineri), orele 10.00 - 15.00 la sediul Centrului Diecezan CARITAS IAŞI (Str. Sărărie, Nr. 134, Iaşi).

 

 

comisii_cooperative.pngcorpul_de_control.pngcomitetul_sectorial_sanatate_asistenta_sociala.pngfinanciar.png

registru_actualizat.png

Contact

Program de relatii cu publicul:
luni-joi
orele 10.30-14.30

Bucuresti, Str. Biserica Amzei, nr.29, et.3, sector 1, cod postal 010393

cnasr_qr.pngtel1: 0748 124 585
tel2: 021 317 51 25
fax1: 031 817 20 47
fax2: 021 317 24 30

e-mail: cnasr@cnasr.ro

Cont IBAN:
RO38 RZBR 0000 0600 1203 7312 

Banca: Raiffeisen Bank,
Agentia Piata Romana Bucuresti

Cont IBAN:
RO56 RNCB 0075 0352 4057 0001

Banca: BCR
Unitatea BCR Unirea

Cod fiscal: 17400940